19 juni was het weer zover, de Green & Goldrace 2021! Het was een prachtige dag met goed weer en veel deelnemers. Samen fietsen op de tandem of lekker beunen op de 60 en 80 km, het kon allemaal! Met aanwezigheid van Stichting Wensambulance Limburg was de dag meer dan compleet! Na het fietsen werd de dag goed afgesloten op ons eigen terras met lekkere biertjes en een heuse loterij. Ons streefbedrag voor Stichting Wensambulance Limburg was 2000 euro, en we kunnen jullie vertellen dat we hier ruim overheen zijn gegaan! We hebben maarliefst 4002,46 euro opgehaald! Heel erg bedankt voor alle deelnemers en sponsoren en natuurlijk voor alle losse donaties! Hopelijk tot de volgende editie!


Foto’s van deze editie vindt u hier.

‘Het was mooi om te zien hoe jonge mensen zich inzetten voor een goed doel als het onze. Er wordt vaak negatief gepraat over de jeugd van tegenwoordig, maar niets anders dan lof voor deze geweldige groep jonge mensen! We vonden het leuk om hen kennis te laten maken met de Wens Ambulance en waren er graag te gast.’- Vrijwilligers Stichting Wens Ambulance


Onze speciale dank gaat uit naar M.H.V. Viramitas. Zij hebben voor ons de langste afstand van de Green & Gold race bijna verdrievoudigd en zijn tijdens de Green & Gold race van Den Haag naar Maastricht (zo’n 230km) gefietst. Met deze actie hebben zij 1186 euro voor Stichting Wensambulance opgehaald. Een enorme bijdrage aan ons eindresultaat. Super bedankt mannen!Wensambulance Limburg
Wensambulance Limburg vervult wensritten voor mensen die ernstig ziek en bedlegerig zijn of terminale wensvragers waarbij regulier vervoer niet meer mogelijk is en er geen alternatieven zijn. Het gaat vaak om ‘kleine’ dingen, momenten die voor velen vanzelfsprekend lijken. Ondanks het grote verdriet kan iemand door de vervulling van zijn of haar wens weer even genieten. Een klein deel van de pijn kan voor even aan de kant worden gezet. Wat overblijft is een herinnering om voor altijd te koesteren.

Wensambulance Limburg stelt een speciaal hiervoor ingerichte ambulance ter beschikking. Naast het vervoer met de ambulance neemt Wensambulance Limburg ook de begeleiding tijdens deze dag voor haar rekening. Waar de wens ook naartoe gaat, er gaan altijd kundige zorgverleners mee die zich hiervoor belangeloos inzetten. Daarnaast is er uiteraard ook plek voor meereizende gezins- of familieleden om mee te gaan.

Wensambulance Limburg heeft een speciale kinderambulance ter beschikking die rijdt onder de naam Wensje.


Sfeerimpressie