De ticket sale van de Green & Gold race 2022 is van start! Op 18 juni zullen wij samen met jullie door Limburg gaan fietsen voor een betere wereld. Dit jaar halen wij samen met jullie geld op voor Support Casper Alvleesklierkanker. Dit kan door middel van het fietsen van de tandemtocht van 25 km, of één van onze wielertochten van 40 km, 60 km of 80 km. Blijf up to date via onze facebook of instagram pagina.

De dag begint rond 11:00. Verdere informatie over de planning en borrel volgt nog via de mail. Bij vragen en/of opmerkingen, kunt u contact opnemen met ons via greenandgoldrace@gmail.com.Over Support Casper

Er is grote vooruitgang geboekt in de behandeling van kanker, maar alvleesklierkanker is vooralsnog een doodvonnis. De vooruitzichten voor de jaarlijks circa 3.000 patiënten zijn slecht en de overlevingskansen gering. Prof. dr. Casper van Eijck, al dertig jaar als specialist verbonden aan het Erasmus MC, heeft het tot zijn missie gemaakt een behandeling voor de ziekte te vinden. Sinds 2015 voert de Stichting Overleven met Alvleesklierkanker de campagne ‘Support Casper’ om het baanbrekende onderzoek van het onderzoeksteam te financieren en meer aandacht voor de ziekte te vragen. Doel is uiterlijk in 2030 een betaalbare behandeling voor elke patiënt te kunnen bieden. Inmiddels zijn op kosten van de stichting zo’n twintig wetenschappers in diverse ziekenhuizen hard aan het werk om een behandelmethode te vinden. En met resultaat: viro-immunotherapie lijkt veelbelovend. Zie ook www.supportcasper.nl.

Kun je er helaas niet bij zijn maar wil je wel je steentje bijdragen? Doneer dan aan Support Casper Alvleesklierkanker via de knop!


Opgehaalde bedrag
5000
3400