Green & Gold 2023

De ticket sale van de Green & Gold race 2023 is geopend! Op 25 maart zullen wij samen met jullie door Limburg gaan fietsen voor een betere wereld. Dit jaar halen wij samen met jullie geld op voor Stichting Anne-Bo. Dit kan door middel van het fietsen van de tandemtocht van 30 km, of één van onze wielertochten van 40 km, 60 km of 80 km*.

Meer informatie over de dag zelf zal binnenkort verschijnen op deze site, de Instragram pagina en de Facebook pagina. Bij vragen en/of opmerkingen, kunt u contact opnemen met ons via greengoldrace@gmail.com

*Mocht je liever op je normale of elektrische fiets mee doen? Stuur ons dan een mailtje, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

Inschrijven

Inschrijven voor de Green & Gold race 2023 kan via onderstaande knop.

Let op: Als je één ticket koopt voor de tandemrace, is dit ticket alleen geldig voor jou. Je tandempartner moet zijn/haar ticket dan nog zelf kopen. Of koop twee tickets voor jou en je tandempartner.

Na aankoop van het ticket krijg je direct een bevestigingsmail van de aankoop van Eventix. Binnen enkele dagen krijg je ook van ons een mail dat de inschrijving bij ons is geregistreerd.

Doneren

Kun je er helaas niet bij zijn maar wil je wel je steentje bijdragen? Dan kun je doneren aan stichting Anne-Bo via onderstaande knop. Daarnaast kun je hier met je dispuut of vriendengroep een team aanmaken en samen zo veel mogelijk geld ophalen. Hierdoor kunnen mensen jouw team sponsoren door bij jouw team een donatie achter te laten!

Stichting Anne-Bo

Dit jaar fietsen we voor Stichting Anne-Bo. Stichting Anne-Bo, www.stichtinganne-bo.nl, streeft naar kansengelijkheid voor meiden die dromen hebben maar niet altijd de weg weten, of geen netwerk hebben om deze dromen te verwezenlijken en hun doel te bereiken. Door middel van studiebeurzen én persoonlijke begeleiding van de studenten helpt Stichting Anne-Bo jonge meiden naar en door het HBO en WO.

Naast de financiële bijdrage krijgt ieder meisje een persoonlijk coach. Alle coaches zijn vrouwen met een rugzak vol levenservaring, een gezond boerenverstand maar bovenal hart voor de meisjes! Het merendeel van de coaches is HBO+ opgeleid en hier ligt dan ook de expertise, kracht en bovenal het netwerk. Stichting Anne-Bo heeft studenten geneeskunde gematcht met artsen of chirurgen, rechten studenten met advocaten of een rechter, hbo-communicatie studenten met een communicatiemanager etc. De coaches begeleiden de meiden gedurende de gehele studie dus gemiddeld vier jaar of meer. 

Een studie alleen is niet genoeg voor onze studenten. Stichting Anne-Bo opent deuren, bemiddelt in stages, biedt trainingen en ondersteunt met ontwikkeling sociale en wenselijke vaardigheden om een plek in de maatschappij te veroveren.

Stichting Anne-Bo gaat door waar andere stichtingen soms ophouden. Wij ondersteunen, begeleiden en volgen de meiden jarenlang met als doel de door hun gekozen studie af te ronden en zelfstandig en economisch onafhankelijk de wereld in te kunnen.