3 november 2018

Genootschapsfeest

Donderdag 1 november heeft hét genootschapsfeest der MDG Linque plaatsgevonden met als thema ‘full moon party’.
Read More
29 oktober 2018

Pallieter met SIN

Pallieter, al vele malen het eerste toernooi van het nieuwe studiejaar. Met een stuk of 25 Linquers, waaronder menig Oud-Goudjes,...
Read More
29 oktober 2018

Verassingsactiviteit Fabras

Wat werden we met zijn allen lang in spanning gehouden. Vrijdag 5 oktober vrijhouden voor een verrassingsactiviteit, neem je slaapspullen mee. Zo vertrok heel Linque vrolijk met haar slaapspullen naar station Maastricht om daar vervolgens de Intercity in te stappen. Geen idee waar de reis ons naartoe zou brengen, maar erg ver kon het vast niet zijn.
Read More
6 september 2018

Bestuurswissel

Op maandag 3 september was het zover. Bestuur ter Ellen maakte plaats voor bestuur van Schayk. Na een heerlijk diner op het vrijthof waarbij de befaamde fotoshoot natuurlijk niet kon ontbreken.
Read More
6 september 2018

Linque vakantie

Na een te gekke week gefeest te hebben tijdens de INKOM was het hoog tijd om even bij te komen. We zijn met zijn allen vertrokken naar het mooie Heeswijk-Dinther om hier te kunnen ‘kamperen’ in het huis van Pauw.
Read More
23 juni 2018

Disputenroeidag 2018

Op 15 juni was het weer zo ver. Na zes weken gestreden te hebben in de boot tijdens de oh zo zware trainingen waren al onze teampjes er klaar voor. De druk voor alle teampjes stond hoog. Kon Topaas dit jaar de titel wel bemachtigen? Kon Annorlunda na één boot training snoekvrij de 300 meter doorkomen?
Read More
22 juni 2018

Petanque de Maastricht

Zoals de Petanque commissie zelf al aangaf: het was tijd om uit te kijken naar iets legendarisch en iets zonnigs: de eerste editie van Pétanque de Maastricht! Na uitnodiging van MHD Pisimopsantee en ODD Bon’Aparte begaven we ons vrijdag 15 juni met een grote groep Linquers naar de Maas.
Read More
31 mei 2018

Balk 2018

Dit jaar zijn wij met Pinksteren wederom afgereisd naar het verre Noorden om ons Linqueweekend in het prachtige Balk door te mogen brengen. Na de koelkasten rijkelijk gevuld te hebben, konden wij zaterdag ochtend vol energie de zeilboten in om het Slotermeer te trotseren. Ondanks de (vrijwel) windstille condities, hebben we er enorm van genoten.
Read More
31 mei 2018

35e Gala der MSRV Saurus

Dit jaar stond bij Saurus in het teken van het 7e lustrum genaamd Spectrum. Een lustrum moet echter ook goed gevierd worden en dat werd het ook zeker in Kasteel de Berckt te Baarlo. ’s Middags met de bus naar locatie om daar vervolgens te genieten van het schone praal én de drankjes natuurlijk. Nadat men zichzelf in de jurken en rokkostuums gehesen had was het tijd voor de foto’s , in het mooie groen uiteraard.
Read More