Wat werden we met zijn allen lang in spanning gehouden. Vrijdag 5 oktober vrijhouden voor een verrassingsactiviteit, neem je slaapspullen mee. Zo vertrok heel Linque vrolijk met haar slaapspullen naar station Maastricht om daar vervolgens de Intercity in te stappen. Geen idee waar de reis ons naartoe zou brengen, maar erg ver kon het vast niet zijn. We zaten in een Intercity die ook naar Tilburg ging. Ah, daar zul je het hebben. Onze geliefde mannen van dispuut Fabras komen uit Tilburg, daar moet het wel iets mee te maken hebben. We gaan naar Tilburg, was de conclusie van toen.
Eenmaal aangekomen op station Tilburg werd er besloten om niet uit te stappen, wat wij overigens erg vreemd vonden. Goed, dan nog maar wat verder, de Intercity reed notabene door tot Rotterdam centraal. Volgende halte, Breda. Hier eruit dan ? Ja zeker!
Vol goede moed stapten we de trein uit, waar we overstapten op een ietwat kleiner formaat vervoersmiddel, de bus.
Zo, eindelijk aangekomen op de plek van bestemming, maar wat gaan we nou doen? Hier stonden we zo’n 10 minuten te wachten , totdat wij daar opeens uit het niets de mannen van Fabras aan zagen komen wandelen. Zij net zo verbaasd als wij, want ook zij wisten niks. Fabras heeft dit jaar lustrum dus zodoende hadden zij wat leuke activiteiten voor de boeg en wat is er dan leuker om dit samen met ons te vieren?
We zijn hier met zijn allen op een boot gestapt en hielden daar een ordinaire bootborrel. Wat was het een lekker tochtje, met prachtig weer!
Na deze heerlijke tocht zijn we met zijn allen toch wel echt naar Tilburg vertrokken om hier te gaan BBQ’en op het Fabrashuis. Een borrel in het mooie ‘hok’ kon echter ook niet ontbreken en nadat we hier onze liederen luidkeels gezongen hadden en nog wat drankjes genuttigd hadden was het toch echt tijd om de stad te gaan bezoeken.
Lieve mannen van Fabras, wat was het een geslaagde dag / avond!

Categorieën: