Naast al dat dat schone groen en goud is er soms ook plaats voor rood. De kleur van het bloed dat zal vloeien tijdens onze Linquidatie. Tijdens elke diesweek organiseren wij met Linque de Linquidatie, een bloeddorstig spel waarin je eindelijk eens op je mede-Sauriërs kunt schieten. Lees wel, schieten met een waterpistool natuurlijk. Deze tijd zorgt voor spanning en sensatie en uiteraard is iedereen op zijn hoede want wie wil er nou afgeschoten worden waardoor hij/zij geen kans meer maakt op die fantastische 1e prijs?!

Het is een spel waaraan niet alleen wij, Linquers, deelnemen. Alle leden van Saurus mogen zich aanmelden voor de Linquidatie en dat maakt dit spel tot zo’n geslaagd component van de diesweek! Je zorgt ervoor dat je je target zo snel mogelijk afgeschoten hebt waarna je zoveel mogelijk targets kunt verzamelen door steeds je nieuw verkregen target af te schieten.
Originaliteit staat bij ons ook hoog in het vaandel waardoor wij ook een originaliteitsprijs in het leven hebben geroepen tijdens de Linquidatie. Bedenk jij het moordlustigste, sluwste, grappigste, leukste of slimste moordverhaal? Dan is die prijs misschien wel van jou!